2020 ook het repair café

By 10 januari 2019Berchplaets

Het repair café is een plek waar vrijwilligers kleine reparaties uitvoeren aan spullen die bezoekers zelf meebrengen. Het repair café vindt plaats in dorpshuis de Berchplaets aan de Sportstraat 3 in Berghem.
Elke derde woensdag van de maand tussen 09.30 en 11.30 uur zitten daar verschillende vrijwilligers klaar om met hun kwaliteiten jou te helpen! We beschikken over de volgende reparateurs: Elektriciens, naaister, klokkenmaker, timmerman etc.
De reparaties zijn gratis, maar mochten er onderdelen vervangen worden, dan moeten deze uiteraard wel zelf betaald of meegebracht worden. Een vrijwillige bijdrage wordt wel gewaardeerd. Hierdoor kunnen we het repair café in stand houden.
U bent van harte welkom!

Data 2020

15 januari
19 februari
18 maart geannuleerd ivm coronavirus
15 april geannuleerd ivm coronavirus
20 mei geannuleerd ivm coronavirus
17 juni
15 juli
De maand augustus zijn we
met vakantie
16 september
21 oktober
18 november
16 december

Leave a Reply