2019 ook het repair café

By 10 januari 2019Berchplaets

Het repair café is een plek waar vrijwilligers kleine reparaties uitvoeren aan spullen die bezoekers zelf meebrengen. Het repair café vindt plaats in dorpshuis de Berchplaets aan de Sportstraat 3 in Berghem.
Elke derde woensdag van de maand tussen 09.30 en 11.30 uur zitten daar verschillende vrijwilligers klaar om met hun kwaliteiten jou te helpen! We beschikken over de volgende reparateurs: Elektriciens, naaister, klokkenmaker, timmerman etc.
De reparaties zijn gratis, maar mochten er onderdelen vervangen worden, dan moeten deze uiteraard wel zelf betaald of meegebracht worden. Een vrijwillige bijdrage wordt wel gewaardeerd. Hierdoor kunnen we het repair café in stand houden.
U bent van harte welkom!

Data 2019
16 januari
20 februari
20 maart
17 april
15 mei
19 juni
17 juli
De maand augustus zijn we met vakantie.
18 september
16 oktober
20 november
18 december

Leave a Reply