Extra Repair Café, samen met Veilig Verkeer Nederland en Dorpsraad Berghem.

By 11 december 2017Berchplaets

De laatste keer in 2017 hebben we twee keer een Repair Café in de Berchplaets, op woensdag 20 december in de ochtend van 9.30-11.30 uur en in de avond van 19-21 uur.


In de avond een extra Repair Café samen met Veilig Verkeer Nederland (VVN) en de Dorpsraad. Waarin gekeken wordt naar veiligheid en zichtbaarheid van fietsers. Reparaties aan de fiets zoals remmen, bel, reflectoren en licht wordt gemaakt, samen met Mado Bikecenter. Klein materiaal wordt kosteloos aangeboden door VVN Nederland. Er worden GRATIS gymtasjes bedrukt voor kinderen van de basisschool, door Lief Papier en Tante Sannie.
U kunt zelfs een leuk presentje winnen door het invullen van een korte quiz.  Repair Café en Dorpsraad willen graag bijdragen aan de veiligheid en zichtbaarheid van onze jeugd, die iedere dag fietsend naar school zich niet bewust zijn van haar onzichtbaarheid. Behalve de Dorpsraad en VVN Hebben we ook de medewerking van Mado Bikecenter, Bakken op Hakken en Lief Papier.

In de ochtend het “gewone” Repair café 9.30-11.30 uur

Waarin u weer volop kans hebt om uw kapotte spullen mee te nemen naar Repair Café Berghem in de Berchplaets. Samen met de vrijwilligers kunt u bekijken hoe uw stofzuiger, lamp, klok, strijkijzer of föhn weer in orde gemaakt kan worden. Ook snoeischaar of tang om uw tuin winterklaar te maken. Uw spullen zijn langer bruikbaar, het milieu wordt er mee gespaard, er wordt wat bijgepraat, contacten worden gelegd of onderhouden. N.B. ook ’s avonds kunt u terecht voor de ‘gewone’ reparaties. Een vrijwillige bijdrage voor de reparatie wordt op prijs gesteld.

Leave a Reply