Woensdag 21 november 2018 in de Berchplaets:

By 12 november 2018Berchplaets

Repair Café Berghem – ook voor kledingherstel!

Gooi je kapotte spullen niet weg. Kom naar de Berchplaets (begane grond) en neem de spullen van thuis mee voor reparatie of advies. U loopt binnen tussen 9.30 en 10.00 uur en we werken tot 11.30 uur. De diverse vaklieden met gereedschappen zijn weer aanwezig voor de meest voorkomende reparaties.

Nu ook weer voor het herstellen van kleding! Kleding verdient het om gerepareerd te worden of op een handige manier aangepast. Hoe goed u ook voor kleding zorgt, het kan altijd voorkomen dat u kledingreparatie nodig heeft. De naaister gaat voor u met alle plezier aan de slag. Vooral voor herstelwerk zoals losse naden, inkorten etc. (niet voor het inzetten van ritsen).

Met het repaircafé laten de vrijwilligers zien dat repareren leuk is en vaak ook gemakkelijk. Zij vinden het zonde als kapotte of afgedankte spullen weggegooid worden. Liever gaan ze er mee aan de slag!

De reparaties zijn gratis maar een kleine vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. U bent van harte welkom!

Leave a Reply