Geweldig geholpen

By 17 januari 2020Berchplaets

Van: Joep Verhoeven
Onderwerp: Reparatie

Afgelopen woensdag geweldig geholpen door de technische medewerkers van het repair cafe. Zij hebben mijn “Fein Multimaster”, die sluiting maakte en waarvan ik de toeren niet meer kon instellen, weer helemaal hersteld. Alles doet het weer en kan ik weer jaren vooruit met deze geweldige en handige schuurmachine. Het zijn echte toppers bij het repair cafe en het geeft mij ook een goed gevoel dat ik door deze reparatie ook een bijdrage lever aan duurzaamheid en het is natuurlijk ook goed voor je eigen portemonnee.
Joep Verhoeven

Join the discussion One Comment

  • Joris Brukx schreef:

    Een worsteling met de gordijnen die al een tijdje speelde en nu door Ina fantastisch geholpen, een stukje korter gemaakt en ze vallen perfect! Dank dank dank:)

Leave a Reply