Repair Café Berghem helpt u nu thuis!

By 4 mei 2020Berchplaets

Het Repair Café Berghem klust door want hoe mooi is het als we elkaar kunnen helpen. Thuis zijn er dingen die kapot gaan en u kunt nu even niet naar de Berghplaets komen. Daarom doen we het op een andere manier. De spullen kunnen nu eventueel gerepareerd worden bij de vaklieden thuis. Heeft u iets dat niet kan wachten ga dan met uw reparatieverzoek naar onze website repaircafe-berghem.nl. Het Repair Café zoekt dan naar een passende oplossing.

Op de website klikt u rechtsboven op: contact.  Dan kunt u ons een email sturen. Graag het volgende invullen: naam, telefoon en waar het over gaat. Het Repair Café neemt dan contact met u op. De werkzaamheden worden uitgevoerd bij de vrijwilligers zelf thuis zonder persoonlijk contact. 

Is er iets stuk aan kleine meubels, lampen, speelgoed, elektrische apparaten (graag met handleiding) of kleding? Alles wat het niet meer doet is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. Wat betreft kleding kunt u denken aan een naadje dat los zit, een scheur die hersteld of een knoop die aangenaaid moet worden (niet voor het  inzetten van ritsen).

Met het Repair Café laten de vrijwilligers zien dat repareren vaak mogelijk is en altijd leuk om te doen. Zij vinden het zonde als kapotte spullen weggegooid worden. De reparatiekosten zijn gratis maar een kleine vrijwillige bijdrage in de onkosten wordt zeker op prijs gesteld.

4 mei 2020

Leave a Reply