Seal-apparaat stuk! Weggooien??  

Nee ..éérst proberen of Repair Café kan helpen!
Als eerste een email gestuurd.. en jawel hoor..er is wel iemand die kan helpen. Jippie!! Een heel vriendelijke man komt het apparaat oppikken en belooft ernaar te kijken. Duimen dus. Binnen het uur gaat de telefoon…ojee..jammer dacht ik. Maar nee hoor. Het apparaat is gerepareerd en wordt teruggebracht. GEWELDIG!

“Wat zijn de kosten?”  1 Euro. Wat geweldig toch.
Wat een service en daarvoor heel veel dank!

Greetje Kuijpers

Gordijnen

Een worsteling met de gordijnen die al een tijdje speelde en nu door Ina fantastisch geholpen, een stukje korter gemaakt en ze vallen perfect! Dank dank dank:)

Joris Brukx

Nijntje

Nijntje slaaptrainer is wel gemaakt
Wil je die 2 mannen nog bedanken voor me . Net gekeken en de Nijntje wekker is wel gerepareerd!
Zie bijlage. Laat t filmpje (foto van filmpje) maar zien aan de mannen die deze hebben gemaakt. De oogjes gingen open. Heb nu n blije dochter.
Nijntje is gemaakt door repair cafe Berghem

Top! 
Gr Angelica Cornelissen

Fein Multimaster

Afgelopen woensdag geweldig geholpen door de technische medewerkers van het repair cafe. Zij hebben mijn “Fein Multimaster”, die sluiting maakte en waarvan ik de toeren niet meer kon instellen, weer helemaal hersteld. Alles doet het weer en kan ik weer jaren vooruit met deze geweldige en handige schuurmachine. Het zijn echte toppers bij het repair cafe en het geeft mij ook een goed gevoel dat ik door deze reparatie ook een bijdrage lever aan duurzaamheid en het is natuurlijk ook goed voor je eigen portemonnee.
Joep Verhoeven